Partners Finances

Ons beter leren kennen

Ontdek de activiteit en de leefomgeving van onze onderneming.

De expert van financiële oplossingen

Partners Finances is een financiële instelling die sedert 1996 aanwezig is op de leningen- en kredietenhergroeperingsmarkt.

Als één van de leiders op de markt bieden we aan onze klanten persoonlijke leningen, kredietenhergroeperingen, lening wijzigingen of de financiering van nieuwe projecten.

Dank zij onze expertise hebben wij een brede waaier aan financiëele producten bij onze bankpartners zoals onder meer exclusieve producten.

Bij ons staat de klant steeds centraal: wij onderzoeken uw situatie, wij luisteren aandachtig, wij zorgen voor een oplossing op maat, wij stellen een dossier samen dat voldoet aan de behoeften van de klant

De aanvraag voor een lening op afbetaling in België gebeurt nu via Partners Finances. Mijn oplossing vinden Gratis online aanvraag Fleche Droite

Partners Finances in cijfers

25 jaar ervaring
5 578 135 aanvragen behandeld in Europa
400 medewerkers

Wat is het beroep van Partners Finances?

Partners Finances is een kredietenmakelaar, met andere woorden, een professional die onafhankelijk handelt en vrij de bankproducten en de partnerbanken aan de klanten voorstelt. Als kredietmakelaar biedt Partners Finances contracten aan de consumenten aan, hij staat ze bij, adviseert ze door gepersonaliseerde studies uit te voeren en hij begeleidt ze tot aan de afsluiting van de financiering.

Onze bankpartners

Dankzij onze samenwerking met alle banken en leningsorganismes van België is Partners Finances een belangrijke acteur van het persoonlijk krediet en het hypothecair krediet geworden.

Het groot aantal Belgische bankpartners stelt ons in staat een breed gamma aan financiële oplossingen aan te bieden.

Onze partners in verzekeringen

Om uw financiering in geval van overlijden, invaliditeit of werkloosheid te dekken, stellen wij u gepersonaliseerde studies van uw verzekeringen voor door samen te werken met onze gespecialiseerde partners.

NEWSLETTER

Volg de actualiteit van Partners Finances

069 78 99 50
Gratis dienst, lokaal beltarief.

Onze specialisten bieden u een persoonlijke studie, gratis en zonder verplichting van uzelf

Gratis online aanvraag